top of page

Ceramica Vogue / System Decor

System Decor este noul sistem de decorare din gresie smaltata rezistenta la inghet de la Ceramica Vogue, coordonat de studioul Marcante - Testa, pentru a raspunde diferitelor utilizari ale ceramicii in arhitectura atat pentru spatii interioare cat si exterioare.System Decor interpreteaza, plecand de la considerente spatiale, lumea culorilor și a decorațiunii de suprafață dând viață complementului natural System, cea mai emblematică colecție a companiei.

Diferitele combinații ale modulului triunghiular de 10 x 10 x 14 cm, montat pe plasă, folosesc întreaga paletă de culori a Sistemului pentru a dezvolta decorațiuni geometrice capabile să caracterizeze orice mediu, rezidențial și extrarezidențial, și prin nenumăratele posibilități de instalare pe care sistemul le pune la dispoziție. .

System Decor reprezintă o soluție extrem de versatilă care poate fi combinată perfect cu culorile solide ale Sistemului unde finisajele lucioase ale gamei Trasparenze și cele opace ale liniei Interni ajută la stabilirea unor relații diferite cu spațiul înconjurător, oferind produsului ceramic un rol important în definirea calității mediului arhitectural.

Dimensiuni: 10 x 10 x 14 cm

Made in Italia

amb_Decor_024.jpeg
amb_Decor_01.jpeg
amb_Decor_023.jpeg
amb_Decor_02.jpeg
bottom of page