• Tip Produse
  • Cabine, cădițe și sisteme de duș

Colectia Alux

Cabine de dus Fibrex

Descriere

Materialele folosite la realizarea acestei cabine de dus multifunctionala Alux sunt cele mai moderne si inovative, garantand totodata cel mai inalt grad de calitate si o durata de viata net superioara altor produse similare.

 

Sticla cristal anticalcar cu grosimea de 6 mm este securizata si garanteaza siguranta utilizatorului.

 

Peretii cabinei sunt confectionati din panouri de aluminiu. Panourile sunt fabricate tip „sandwich” din doua coli de aluminiu cu spuma poliuretanica intre ele. Pe coala de aluminiu de la suprafata se aplica o culoare sau o textura in functie de preferintele clientului si optiunile disponibile.

 

Cabina de dus se poate echipa cu jeturi, sauna, radio, cromoterapie si alte dotari. Cabina de dus se poate echipa fie cu cadita din gelcoat sau cu cadita metalica cu gratar din lemn.

 

 

DIMENSIUNI CABINE DUS ALUX:

Alux100: (L x L x H) – 100 x 70 x 225

Alux120: (L x L x H) – 120 x 80 x 225

Alux140: (L x L x H) – 140 x 80 x 225

 

DETALII TEHNICE CABINE DUS ALUX

Functii SPA si dotari incluse cabina dus Alux:

 

BASIC PLUS: baie turceasca, cromoterapie, aromoterapie, cromoterapie in jetul de apa, dus tropical, cascada, hidromasaj vertical 3 functii;baterie monocomanda economie apa, comutator functii dus, baterie cu termostat, sistem anticalcar, dus fix, dus mobil, tastiera comenzi inox, lumina interioara, scaun.

STANDARD: baie turceasca programabila min/C, cromoterapie, aromoterapie, cromoterapie in jetul de apa, dus scotian, dus tropical, cascada, hidromasaj vertical 3 pozitii; baterie monocomanda economie apa, comutator functii dus, baterie cu termostat, sistem anticalcar, dus fix, dus mobil, tastiera LCD, Radio FM, Conexiune CD/MP3, 2 boxe audio, lumina interioara, scaun.

 

DIMENSIUNI Cadita de dus (L x l):

1000mm x 700mm

1100mm x 700mm

1200mm x 700mm

1200mm x 800mm

1400mm x 900mm

DETALII TEHNICE CADITE ALUX

Echipament disponibil:

masca 2 laturi;

suport metalic reglabil;

sifon VIEGA-Germania;