• Spatii Produse
  • Baie

Colectia Harmonia

Sisteme de dus Fima Carlo Frattini

Descriere

Linia Harmonia realizata de către FIMA Carlo Frattini, o firmă cunoscută pentru expertiza de proiectare și capacitatea sa de inovare, este o linie de produce pentru baide lux. Este formată din două capete de duș  de tavan care au linii curate, precizie estetică și multifuncționalitate în aceeași măsură. Apartenența la FIMA Aqua Code, divizia care creează produce moderne și impecabile, aduce un amestec extraordinar de inovație, emoție și tehnologie, cu cel mai bun raport calitate-preț posibil. Formele geometrice au linii curate și compacte. Acest lucru vă transforma baia intr.-un adevărat paradis al hidroterapiei, unde puteți experimenta apa în totalitate. Capetele Harmonia sunt produse de ultima generatie, stilate și contemporane și se încadrează în două categorii diferite în funcție de mărimea și funcția lor:

Primul este un cap de formă pătrată (45 x 45 cm), prevăzut cu o grilă cu 8 jeturi de „ploaie”, care asigură o pulverizare a apei răcoritoare. Două lămpi cu LED de culoare 3W (8 cicluri de culori) au, de asemenea, un efect cromoterapeutic benefic;

Al doilea tip de produs este un cap dreptunghiular (60 x 40 cm) cu 2 jeturi în cascadă. Acestea produc perdele de apă care se regenerează și revitalizează în timp ce converg către centru. Acest tip de cap dispune de modul de precipitații și de două lămpi cu LED-uri de culoare 3W (8 cicluri de culoare) care au un efect cromoterapeutic benefic.

Aspectul tehnologic al designului este reprezentat de afișajul digital Nomos proiectat de Castiglia Associati. Afișajul vă permite să setați cu precizie debitul de apă și nivelurile de temperatură, ceea ce vă ajută foarte mult mediul și vă economisește imediat o cantitate semnificativă de apă și bani.

Vezi mai multe din categoria Baie