• Spatii Produse
  • Baie

Colectia Modular

Sisteme de dus Fima Carlo Frattini

Descriere

FIMA Carlo Frattini extinde colecția Wellness cu MODULAR, noua serie de produse de duș care vine din dorința de a compune o zona de ralaxare dupa dorintele tale și necesită combinarea diferitelor module de dușuri disponibile pentru a se potrivi oricăror cerințe.

MODULAR este un cap de duș încastrat redus în dimensiuni (350mm x 200mm), disponibil în 5 variante, care poate fi folosit fie singur, fie în combinație între ele pentru a recrea sentimente si emoții diferite.

Produsul este unic; De fapt, este posibil să vă creați propriul duș care combină diferite module: cascadă, abur, ploaie cu și fără cromoterapie și divertisment cu lumini și muzică. O telecomandă rezistentă la apă cu Bluethooth permite reglarea luminilor, volumul muzicii și schimbarea tonului.

Cele cinci module pot fi instalate una lângă alta, conectându-le atât pe partea lungă, cât și pe partea scurtă, personalizând instalarea în funcție de dimensiunea dușului. Acest lucru face modulul perfect să fie utilizat atât în proiecte, permițând crearea de călătorii emoționale în hoteluri sau spa-uri, cât și în confortul casei dvs.

Vezi mai multe din categoria Baie