• Spatii Produse
  • Baie

Colectia SmartControl

Sisteme de dus Grohe

Descriere

GROHE Rainshower® SmartControl

Un mod mai inovator de a vă bucura de apă!

Plăcere XXL și 100% Control – așa doriți să faceți duș. Vă doriți să vă bucurați de modelul preferat de pulverizare a apei – revitalizare sau relaxare, stimulare sau mângâiere și vă doriți să schimbați ușor jeturile. Doriți ca dușul dumneavoastră să aibă loc la temperatura potrivită – fierbinte, rece sau doar călduț, fiind bineînțeles preocupați de reducerea consumului de apă, fără a fi compromis confortul.

Cu noul sistem de duș GROHE Rainshower® SmartControl 360 vă puteți bucura de aceste dușuri personalizate și luxoase în fiecare zi. Noile comenzi inovative oferă o selecție directă și intuitivă a modelelor de pulverizare a apei cu un volum de setare personalizat și o funcție de memorare. Pur și simplu apăsați start și stop pentru a putea ajusta jetul de apă.

Inspirat de natură – controlat intuitiv: emoțiile conduc acțiunile. Lăsați-vă să plutiți în timp ce mențineți controlul. Forme organice care mângâie plăcut simțurile vă vor ajuta să atingeți această destinație. Savurați interacțiunea perfectă dintre proiectarea organică și tehnologia inovativă și anticipați o perioadă relaxantă – departe de viața de zi cu zi.

100% Control cu GROHE SmartControl

Tehnologia inovativă GROHE SmartControl vă dă posibilitatea de a vă alege modelul de pulverizare a apei preferat și de a ajusta jetul după cum doriți. Operațiunea este simplă și ușoară pentru întreaga familie – inclusiv pentru copii.

Tehnologia GROHE TurboStat® stă la baza acestui sistem de duș. Sensibilitatea de necontestat a elementelor termice înseamnă că livrează apa la temperatura dorită într-o fracțiune de secundă și o menține constantă pe toată durata dușului.

Plăcere XXL – Capul de duș GROHE Rainshower® 360

O plăcere maximă este garantată cu noul cap de duș XXL. Capul de duș în formă de romb măsoară 360mm în lățime și vă acoperă întregul corp. Și indiferent dacă preferați o ploaie tropicală revigorantă sau un masaj relaxant, jetul ideal se află la distanța apăsării unui buton.

Tehnologiile GROHE:

GROHE StarLight®: Finisaj cromat rezistent la murdărire şi la mătuire pentru un aspect imaculat de lungă durată.

GROHE SilkMove®: Control al apei precis şi fără efort pentru o viaţă întreagă de manevrare facilă şi confortabilă a bateriilor.

GROHE DreamSpray®: Distribuție perfect uniformă a apei în interiorul parei de duș pentru o pulverizare perfectă.

GROHE CoolTouch®: Nu există riscul de a vă opări prin atingerea suprafeţelor cromate.

Vezi mai multe din categoria Baie