• Spatii Produse
  • Baie

Colectia SmartLine

Cabine de dus Ravak

Descriere

Soluțiile Ravak se bazează pe mai mult de douăzeci de ani de experiență, devenind cel mai mare producător ceh, deținând o poziție dominantă în Europa Centrală. Lasă-te ghidat de intuiţie. Alege o cabină de duş care îţi place şi poţi fi sigur de calitatea acesteia. Ravak produce cabine de duş pentru plăcerea şi încântarea ta maximă. Gama de cabine de duş RAVAK dispune de variatate maximă de modele şi dimensiuni care te ajută să îţi satisfaci toate nevoile pe care le ai.

 

Cabine şi uşi de duş SmartLine

Simplu și minimalist! Eleganța pură a sticlei, accentuată cu delicatețe de piesele strălucitoare de metal, scoate în evidență  senzația de aerisit și luminos. Design-ul încrezător și de înaltă clasă va încânta fiecare iubitor de soluții estetice, fără a atrage atenția în mod special. Cabinele și ușile de duș SmartLine dau băii tale spirit și asigură plăcere continuă. Design-ul precis al fiecărei părți componente din gama de cabine de duș SmartLine funcționează cu perfecțiunea unui ceas. Funcțiile individuale ale cabinei precum mecanismul de ridicare al ușii,  pragul mai înalt de prevenire al stropirii și mânerele practice din interior și exterior, se completează reciproc și formează împreună un întreg sofisticat pentru utilitate maximă. Profilele ingenios atașate asigură posibilitatea ajustării cabinei de duș cu până la 15 mm pe fiecare parte, cu scopul de a compensa orice inexactitate a zidului.

Cabina semirotunda din patru elemente SmartLine

dimensiuni 80, 90 cm

finisaj profile/mâner/balamale: crom

geam sticlă securizata: transparent (fără decor).

Produsul este compus din două părți drepte, fixe și două curbate (uşi) cu balamale. Înălțimea produsului este de 190 cm.

Cabine rectangulare SmartLine

O elegantă cabină de colţ cu cea mai mare dimensiune de intrare.

Dimensiuni 80, 90 cm

balamale/mâner/braţe de fixare: cromate

panouri din sticlă securizata transparentă (fără ornamente).

Produsul este format din două părţi fixe şi două mobile. Înălţimea produsului este de 190 cm.