the italian way to

design your home

Despre Piastrelle

Piastrelle este unul dintre cei mai specializați furnizori de materiale pentru finisaje în construcții și amenajări interioare din România.

Compania a luat naștere în anul 1998, în orașul Lugoj din România.

La început, compania Piastrelle a importat produse ceramice – gresie și faianță – exclusiv din Italia, pe care le-a distribuit în primii ani pe tot teritoriul României, printr-o foarte bună colaborare cu peste 100 de distribuitori zonali.

_MG_0573.tif

Compania a crescut și s-a transformat treptat. Piastrelle a început după anul 1999 să dezvolte o rețea proprie de retail și a deschis depozite în mai multe orașe ale României, deținând astăzi o rețea națională de showroom-uri și concept store-uri în 6 orașe ale țării, la care se adaugă 5 depozite constant aprovizionate cu ultimele noutăți în domeniu, o flotă importantă de mijloace de transport ce deservește întreaga țară și o echipă profesionistă de peste 100 de oameni pasionați de frumos.

Deja în anul 2000 Piastrelle a ajuns la primul milion de mp de ceramică italiană importat în România. În anii următori a depășit constant cifra de afaceri de 10 milioane de euro/an.

În plus, Piastrelle a construit în cei peste 19 ani de activitate, parteneriate solide cu firme de construcții, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și interior designeri in toate zonele unde există puncte de lucru sau reprezentați zonali ai companiei: București, Timișoara, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Lugoj și Iași.

Produsele Piastrelle sunt selectate cu atenție, an de an, de la fiecare dintre producătorii cu tradiție din lume, în principal din Italia, precum și din Spania și Polonia

Preocuparea permanentă a echipei Piastrelle este de a aduce în România produse exclusiviste, cu un design deosebit și de o calitate imbatabilă, produse ce răspund în mod firesc solicitărilor clienților tot mai informați și receptivi la liniile de design și arhitectură ale epocii pe care o traversăm.

Piastrelle urmărește cu mare atenție și în mod constant evoluția în materie de tehnologie și design în domeniul amenajărilor interioare, echipa Piastrelle fiind prezentă an de an la cele mai importante târguri internaționale de profil, reușind astfel să aducă în showroom-urile proprii, inovații în materie de plăci ceramice, obiecte sanitare, robinetărie si multe altele, reușind astfel să păstreze interesul colaboratorilor vechi și mai noi.

attiya_lazienka_aranz

Filosofia Piastrelle

Un plus de tradiție completat cu modernitate şi design, adecvat principiilor de lucru ale marilor case de creaţie Italiene. De aceea, de mai bine de 18 ani, echipa Piastrelle s-a preocupat să aducă produse exclusiviste, cu design deosebit şi de o calitate imbatabilă, asigurând caracteristicile unui brand „made in Italy”.

Pasiunea pentru detaliu a devenit un stil de viaţă în contextul în care plăcile ceramice au căpătat în timp o caracteristică nouă: versatilitatea. Astfel, ele au devenit un element de design folosit în spații cât mai diverse.

An de an suntem în contact cu inovaţiile din domeniu pentru a vă sugera noile tendinţe din lumea ceramicii combinate în armonia culorilor şi diversitatea materialelor, fie că este vorba de o cameră de baie a unei locuinţe, fie că este vorba de o clădire de birouri sau de una comercială.

Aşa a luat naştere Piastrelle City. În traducere, Piastrelle îmbracă un oraş întreg oferind soluţii de placări pentru cele mai diverse spaţii.

Noul concept al showroom-urilor noastre oferă în acelaşi timp o structură de prezentare prietenoasă, mai accesibila a produselor, propunând clienților o „plimbare” pe străzile „oraşului” Piastrelle, pentru vizionarea propunerilor expuse. „Oraşul” Piastrelle are atât spații rezidenţiale cu stiluri diverse (băi), cât şi o gradiniţă, un restaurant, un spa şi un boutique.P60323-154508

Astfel, căutarea celor mai potrivite soluţii pentru interiorul sau exteriorul căminului, dar și pentru spații publice, de la hoteluri la birouri sau zone comericale devine o plimbare printr-un peisaj urban. Remodelarea funcțională şi de design pune accent pe concepte arhitecturale inedite, semnata de arhitectul Eduard Baicu – Phenomenal Laboratory din Bucuresti.

Oraşul Piastrelle devine astfel un furnizor de lifestyle şi design inovativ pentru un public din ce în ce mai dinamic.

Despre Piastrelle Casa

Un pas important după cei peste 17 ani de activitate pe piaţa din România a fost făcut in anul 2015 prin inaugurarea noului concept store Piastrelle Casa, în care vă invităm să descoperiţi şi să experimentaţi două stiluri de viaţă, două case cu stiluri complet diferite, ce sunt prezentate în acelaşi spaţiu.

Piastrelle continuă tranziţia către un nou nivel al exprienţei de cumpărături prin extinderea portofoliului catre articole pentru modelarea şi decorarea în special a spaţiilor rezidenţiale, dar şi hoteliere şi comerciale.

Ne angajăm în misiunea de a deveni furnizor de lifestyle şi design inovativ pentru case cu personalitate.

ecosfera-23Este o extindere naturală. După o „plimbare” pe străzile „oraşului” Piastrelle, vă invităm la Piastrelle Casa să experimentaţi două stiluri inspiraţionale pentru casa ta, un nou showroom amenajat cu pasiune şi atenţie la fiecare detaliu. Sunt abordate o reședință cu accente neo-clasice și o reședință contemporană, modernă.

Spaţii unde corpul şi sufletul se bucură de obiecte făcute pentru a fi atinse, pentru a fi privite, experimentate, identificate cu starea ta de spirit.

Piastrelle Casa reprezintă extinderea portofoliului nostru de la materiale pentru finisaje şi mobilier pentru băi la oferirea unei game largi de mobilier pentru toate încăperile unei locuinţe, decoraţiuni, corpuri de iluminat, textile şi electrocasnice. Mai mult decât un trend, Piastrelle Casa reprezintă un stil de viaţă. Am ales să vă oferim remarcabilul, unicul într-o diversitate de culori şi texturi ce pot satisface şi cele mai rafinate gusturi, de la cei ce se regăsesc într-un spaţiu modern, contemporan la cei ce vor în locuinţele lor o atmosferă chic, clasică/ neoclasică.

Filosofia Piastrelle Casa

Zi de zi suntem înconjuraţi de obiecte: de la un creion, o decoraţiune, o masă, până la o casă.

contact_buc_piastrelle_img7

Da, casa este şi ea un obiect care face parte din existenţa noastră. Iar ca parte a existenţei noastre, obiectele – indiferent de natura lor – sunt simboluri ale identităţii noastre, a stării noastre de spirit.

Astfel, interiorul unei case nu este decât un amalgam de obiecte alese până la cel mai mic detaliu, pentru a crea acele spaţii care se identifică cu starea noastră de spirit. De aceea, decorarea casei este o împletire dintre creaţie, funcţionalitate, artă, ştiinţă şi filosofie.

Procesul este lung şi implică pasiune, dragostea pentru detaliu, dragostea pentru frumos, ingeniozitate şi nu numai. Interiorul unei locuinţe oglindeşte personalitatea şi stilul de viaţă al proprietarului, iar toate obiectele care compun locuinţa noastră, fie ca e vorba de un scaun, o lustră, un tablou sau chiar casa în sine… toate conturează identitatea noastră.

Unii cântă despre frumuseţile vieţii, alţii scriu. Alţii pictează… iar alţii, precum designerii şi arhitecţii fac din orice obiect folositor omului să treacă dincolo de funcţia utilităţii la rang de artă, la aspiraţia către frumos, către ideal, către unic. Cu alte cuvinte, către transformarea materialului la rang de proiecţie a frumosului, a iconicului, a simbolului, transformarea de la idee la realitatea palpabilă.

De aceea, ne-am propus şi ne-am făcut timp. Am căutat… și am găsit. Astfel, am ales creaţii ale unor producători şi designeri recunoscuţi şi apreciaţi din întreaga lume. I-am ales pe cei care crează remarcabilul, neobişnuitul, unicul pentru a vă putea oferi un stil de viaţă. Stilul de viaţă „croit” după tine şi dorinţele tale.

Servicii

Consultanță și design ambiental

Piastrelle oferă clienților săi consultanță și design ambiental cu personal specializat. Astfel beneficiarul va putea avea imaginea completă a viitoarei amenajări.

Avantajele unui proiect de amenajare 3D sunt: personalizarea amenajarii, vizualizarea amenajării încă din faza de proiect, realizarea stereotomiilor pentru a facilita colaborarea cu echipa de montaj, calculul exact al cantităților de material necesare amenajării.

Consiliere tehnică

Oferim consiliere tehnică pentru soluții complexe precum: fațade ventilate, pardoseli flotante, tavane metalice deosebite, piscine, terase circulabile flotante.

Montaj cu echipe specializate

Oferim la cerere montaj cu echipe specializate pentru executare placări uscate, prin lipire, pardoseli flotante, lucrări de instalații etc.

Transport la domiciliu

Transport la domiciliu cu mijloace de transport proprii, cu tonaj diferit, în funcție de necesitate.

Referinţe

Cataloage

Parteneriate

Westfield

Westfield este mai mult decât un cartier cu vile – este un concept ambițios de lifestyle, care a deschis drumul spre un stil de viață de calitate, în Arad și în vestul țării.

Pe lângă modelele de vile din colecția actuală Westfield, construite după standarde occidentale, facilitățile de care se bucură rezidenții din Westfield sunt noi pe piața imobiliară din vestul României: străzi largi, pavate, cu circuit închis, amenajare peisagistică deosebită, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Clubhouse-ul rezidențial completează experiența Westfield: acesta include restaurant și cafenea, piscină interioară și exterioară, sală de fitness, sală multimedia, grădiniță și creșă, terenuri de sport.

Află mai multe detalii despre cel mai apreciat cartier din Arad: www.westfield.ro și fb.com/westfieldarad.

Via Carmina

Via Carmina este un cartier rezidențial, a cărui temelie a fost pusă în 2009. Când cauți o casă de vânzare nouă, în Arad, aici este primul loc unde trebuie să te uiți!

Via Carmina este o comunitate. Peste 300 de familii au ales o casa nouă sau un loc de casa în Via Carmina!

Via Carmina este prima opțiune în ceea ce privește achiziția unui loc de casă în Arad. Terenurile se livrează parcelat, cu acces la un drum asfaltat și cu toate utilitățile: apă curentă, canalizare, energie electrică și gaz. Via Carmina este, fără îndoială, cel mai mare și modern cartier rezidențial din Arad, cartier ce cuprinde case noi, moderne, cu toate facilitățile, pentru un stil de viață natural și confortabil.

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul VIA CARMINA

Ared

ARED, este cel mai mare dezvoltator imobiliar din vestul țării, până în prezent peste 2600 de familii alegând apartamentele inteligente din Arad și Oradea.

Apartamentele ARED sunt simboluri ale apartenenței la un stil de viață diferit.  Deținătorii apartamentelor ARED pun pe locul întâi siguranța familiei, apartenența la o comunitate activă și modernă, dar și prețurile avantajoase de achiziție și costurile scăzute de întreținere. Calitatea şi siguranţa sunt elementele care definesc apartamentele ARED.

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul Ared. 

Dealul Morii Residence

Dealul Morii Residence. Proiectul de apartamente Dealul Morii Residence este cel mai nou ansamblu rezidențial din Brașov, având una dintre poziționările cele mai avantajoase: strada Mihai Viteazul, pe locul fostei mori, actuala Colină a Universității.

Dealul Morii Residence este amplasat chiar în Centru,  fiind astfel foarte aproape de  punctele principale de interes (magazine, gradinițe, școli, instituții, benzinării, zone de agrement și de distracție), toate situate la 5-10 minute de mers pe jos.

Este astfel proiectat încât să răspundă nevoilor actuale ale potențialilor proprietari, totodata pliindu-se pe împrejurarile deosebite ale zonei.

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul Dealul Morii Residence.

Sedako Group

Sedako Group activează ca agenție imobiliară în Timișoara începând cu 1994. Din 2007 întreaga activitate este focalizată pe dezvoltare imobiliară. Contactul cu piața și investițiile constante în cercetare și studii de piață imobiliară locală au avut un rol important în determinarea corectă a dimensiunilor și prețului pentru fiecare locuință construită de Sedako.

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul Sedako Group.

Romana Residence

Romana Residence, un loc unic in Arad, un cartier nou, dezvoltat acolo unde orasul  intalneste natura.

Un proiect cu avantaje de neratat, aflat la doar cateva minute de centru, ce ofera liniste, intimitate, spatii verzi si case moderne. Totul la indemana pentru un stil de viata comod: scoli, gradinite, centre medicale, banci, farmacii, supermarketuri. Spatiu verde generos, parc si loc de joaca, o atmosfera ideala care te binedispune si te incarca cu energie.

Sophia Residence

Ansamblul Sophia Residence se dezvoltă ca o comunitate de cartier, in orasul Cluj Napoca. Imobilele din ansamblul Sophia Residence îmbină conceptul de clădire verde cu facilitățile vieții moderne, de oraș, concept arhitectural bazat pe simetrie și diversitate.Caracteristica arhitecturală a imobilelor este dată de „faţadă dinamică”. Viitorii locatari vor avea posibilitatea de a crea pe terase spaţii intime cu ajutorul unor panouri culisante. Prin modificarea poziţiei panourilor, locuitorii pot obţine fie umbră, fie intimitate.

Inovatie si confort, marca Sophia Residence.

City of Mara

City of Mara. Primul oras in oras din Timisoara.

City of Mara, primul oras in oras, un ansamblu rezidential nou, cu o arhitectura remarcabila si un statut privilegiat.
Alegand sa traiesti in acest complex te vei bucura de o noua experienta de locuire si de facilitati multiple dedicate. Mai mult, vei locui la Nr. 1, pe Calea Circumvalatiunii, cea mai atractiva zona rezidentiala din Timisoara, o zona in plina ascensiune si dezvoltare, care te va uimi prin noua imagine.

Vivalia

Proiectat si dezvoltat pe baza experientei in Real Estate a grupului Alber Holding, Vivalia Timisoara reprezinta o abordare inovativa, o insumare a celor mai bune caracteristici, apartamente de ultima generatie, cu una, doua, trei si patru camere, compartimentari optimizate, cu accent pe living si bucatarie. Toate apartamentele iti asigura un grad ridicat de confort si in acelasi timp un control absolut asupra costurilor.

Apartamentele sunt pline de povesti, despre noi insine, despre ce ne place, despre cum ne place sa traim si despre ce este important pentru noi. Intotdeauna le alegem cu sufletul, pentru ca atunci cand ne intoarcem acasa, sa ne simtim acasa. Aceasta este filosofia Vivalia, de a crea un concept inovativ, urban, dedicat noii generatii de tineri si familii, in care sa se simta cu adevarat acasa.

Platinia

Proiectele Platinia aduc un concept imobiliar nou in Cluj Napoca. Formate din ansambluri rezidentiale si cladiri de birouri clasa A, amplasate in cele mai centrale locatii, construite cu materiale premium, ofera un pachet de servicii unic dedicat locatarilor.

Apartamente noi ce se remarca prin frumusetea arhitecturala, atentia la detalii, materialele de lux folosite si confortul oferit prin pachetul unic de servicii creat pentru locatari. Platinia. Living in luxury!

aVangard by Studium Green

aVangard by Studium Green este mai mult decat un proiect rezidential obisnuit. Este un proiect de 6.480 mp construiti, situat in zona de est a orasului Cluj- Napoca, in cartierul Marasti, ce include 63 spatii locative, grupate intr-un bloc de locuinte si spatii comerciale. In plus, acesta este construit aproape de lacul Tineretului, Parcul Iulius Mall, Iulius Mall, facultatile FSEGA si Dimitrie Cantemir, scoli si gradinite, dar si foarte aproape arterele care fac legatura cu centrul orasului.

aVangard este echilibrul perfect intre o viata sanatoasa si una dinamica, urbana, tipica unei capitale europene de tineret!

Furnizori Piastrelle

LEONARDO ITALIA

Furnizori Piastrelle Casa

AS CREATION