top of page

Ceramica Vogue / Flauti

Flauti este noua colectie de faianta din gresie smaltata conceputa de Ceramica Vogue in colaborare cu studioul Marcante-Testa.

Colecția este concepută pentru a caracteriza spațiul arhitectural printr-o microstructură și aranjarea sa aleatorie pe plasă este capabilă să reflecte lumina în moduri în continuă schimbare, dând o „mișcare” continuă pereților pe care este așezată.

Flutes include două șipci tridimensionale și o șipcă plată, disponibilă în dimensiunea 5x20 cm montată mixt pe o plasă de 40x30 cm, se prezintă în 6 variante de culoare, disponibile în finisaje lucioase și mate.

Flauti este potrivit pentru placarea spatiilor interioare atat rezidentiale cat si comerciale precum restaurante sau magazine, datorita caracteristicilor sale tehnice si expresive se sugereaza sa fie folosit si in exterior ca placare a fatadelor, preluand o traditie tipic italiana care si-a gasit maximul. expresie la mijlocul secolului trecut.

Solutii personalizate disponibile la cerere pentru realizarea de plase de 30x40 personalizate atat in compozitie cat si in modelul de asezare. Posibilitatea de a alege între soluții de benzi concave, convexe sau plate numai sau amestecate între ele într-un mod personalizat.

Dimensiuni: 5 x 20 cm / 30 x 40 cm

Made in Italia

Galleria_immagini_flauti4.jpeg
Galleria_flauti_custom.jpeg
Galleria_immagini_flauti3.jpeg
Galleria_flauti_custom3.jpeg
bottom of page