Inaugurare Piastrelle City Timișoara

Piastrelle a sărbatorit deschiderea unui nou Concept Store din Timişoara, situat pe strada Silviu Motohon (fosta stradă Divizia 9 Cavalerie) nr. 1A – 3. Noul showroom este locul în care puteti descoperi soluţii complete pentru amenajari interioare – precum cele de baie şi bucatarie – cât şi amenajari exteriore, toate acestea fiind propuse intr-un mod foarte ingenios.

Dupa 16 ani de prezenţă pe piaţa din Romania, Piastrelle continuă tranziţia către un nou nivel al experienţei de cumpăraturi pentru clienţii săi.

Noul concept store îţi asteaptă vizitatorii cu produse inovative pentru amenajarea completă a băilor, placări ceramice cu destinaţii rezidenţiale, comerciale şi nu numai, şi pune accent pe ambiente cu design exclusiv dar accesibile, dar şi pe un nou stil de amenajare al spatiilor rezidentiale.

Noul concept oferă o structură de prezentare prietenoasă, mai accesibilă a produselor, propunand clientilor o „plimbare” pe strazile „orasului” Piastrelle pentru vizionarea propunerilor expuse. „Orasul” Piastrelle are atât spaţii rezidenţiale cu stiluri diverse (băi), cat şi o gradinită, un restaurant, un spa şi un boutique. Spaţiile sunt mai generoase, iar traseele intuitive, îmbunîtaţind astfel orientarea în show-room. Remodelarea functională şi de design pune accent pe concepte arhitecturale inedite, semnata de arhitectul Eduard Baicu – Phenomenal Laboratory din Bucuresti, de acum „arhitectul casei” fiind al treilea show-room Piastrelle City.

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.