Joi, 8 decembre, Piastrelle a sărbătorit 5 ani de la intrarea pe piața clujeană și 18 ani de la înființarea companiei.

La eveniment au participat zeci de arhitecți, designeri și colaboratori ai companiei.

Aniversarea a avut loc într-o clădire aparte din centrul Clujului, care a găzduit în ultimii doi ani lucrări reprezentative ale designerilor din România din variate arii, de la fashion și design de produs la forme hibride de design.

Încăperile în care s-a desfășurat cocktailul au fost decorate cu piese reprezentative din colecțiile puse la dispoziție clienților Piastrelle. Astfel, într-una din camere a fost expusă o cadă freestanding de la Ravak, cu un design pur, modern, care domină în mod natural spațiul și propune o nouă dimensiune a relaxării. Acesteia i-au fost alăturate un set de vas WC și un bideu din colecția Time GSG, o colecție  favorită în amenajările clasice, pentru băi arhitecturale, cu aspect delicat care optează pentru linii curbe și forme inspirate din natură. Tușa finală a fost dată de mobilierul de baie Atelier 1, semnat de Gaia Mobili Italia, parte dintr-o colecție surprinzătoare, un adevărat atelier de artă.

În celelalte camere, au fost expuse plăci ceramice de mari dimensiuni din colecțiile I Naturali Pietra di Savoia Grigio / Laminam și I Naturali Marmi Calacata Oro Lucidato / Laminam și Muse Imola Macchiaaperta, precum și o baterie freestanding Gessi Goccia.Colecțiile de plăci ceramice de mari dimenisuni oferă inginerilor și designerilor posibilități neexplorate în realizarea de proiecte de mare importanță arhitecturală.

Atmosfera a fost una relaxata si relaxanta, invitatii Piastrelle s-u bucurat de decorul atipic, de produsele prezentate de cei 6 parteneri ai evenimentului Piastrelle Gallery: Laminam, Imola Ceramica, Gessi, GSG Ceramiche, Gaia Mobili, Ravak, de muzica si gustarile alese.

„Piastrelle este și va rămâne locul unde ‘’personalizarea’’ și ‘’personalitatea’’ sunt cuvintele cheie. Gama noastră de produse pentru amenajări interioare se îmbogățește constant, pentru a veni în întâmpinarea partenerilor și clienților noștri și pentru a obține interioare rafinate, cu care ne mândrim. Îi așteptăm pe clujeni în showroomul Piastrelle ca să experimenteze și să transpună în spațiul personal un ,,stile di vita’’  complet și exclusivist, o stare de spirit cu tentă elegantă, dar în același timp pliată pe propria personalitate. „. declara doamna RAMONA STĂNCIULESCU, director general Piastrelle.

Imi place
Distribuie

0 persoane apreciază asta. Fii primul dintre prietenii tăi.

Imi place
Distribuie
Persoane care apreciază acest post

0

. Fii primul dintre prietenii tăi.